Bestellen

Overzicht van uitgaven

Docentenhandleidingen

DVD-roms

Beoordelingsexemplaren en kortingen

Bestellen en betalen

Verzendkosten

Leveringsvoorwaarden

Levertijd bezorging
We streven ernaar om uw bestelling binnen een week te bezorgen. We kunnen dat helaas niet altijd geranderen, omdat we met het partijenpostsysteem van PostNL werken.

Kortingen voor onderwijsinstellingen 
Onderwijsinstellingen kunnen rechtstreeks bij ons terecht voor de aanschaf van boeken. Als het om grotere aantallen gaat, leveren we die natuurlijk met een aantrekelijke korting.

Prijsstelling op de iPad via EduApp/De Digitale Klas van Van Dijk Educatie
De prijs van onze iPaduitgaven is gelijk aan die van onze papieren boekuitgaven. Bij de prijsstelling moeten we rekening houden met het hogere btw-tarief voor digitale producten: 21% (i.p.v. 6% voor boeken), extra kosten voor o.a. administratie, log in, beveiliging en opslag op en hosting via de server. U kunt kiezen uit twee mogelijkheden: permanente installatie of een tijdelijke installatie.
Bij permanente installatie op de iPad kunt u de app onbeperkt gebruikten. Deze prijs is gelijk aan de prijs van het boek (folio).
 

Bestellingen uit het buitenland voor rekeningnummer 6671786 
IBAN:  NL48INGB0006671786
BIC:  INGBNL2A

Privacyverklaring
Alle gegevens die uitgeverij LAMBO over u als klant verzamelt, worden strikt vertrouwelijk behandeld en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een andere manier openbaar worden gemaakt. De informatie die u aan ons verstrekt, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Het doel van het registreren van uw persoonsgegevens is het op maat kunnen leveren van informatie aan u als klant.
Desgewenst zullen we naar aanleiding van uw verzoek uw geregistreerde gegevens uit onze database verwijderen.

Indien u nog vragen heeft over deze privacyverklaring, aarzel dan niet contact op te nemen met onze uitgeverij.