Kunststof - HV

Kunststof besteedt nadrukkelijk aandacht aan smaakontwikkeling, door leerlingen bewust te maken van hun eigen manier van waarnemen en door die te vergelijken met andere manieren van waarnemen. Kijk op kunststofhv.lambo.nl

De cabaretiers Roel Bloemen en Leo Alkemade laten zien wat er komt kijken bij de productie van cabaret (met 5 praktische opdrachten).

€ 31,20
Achter de Schermen: Cabaret

Kunststof HV - een uitdagende methode voor CKV op Havo en Vwo.

De introductie van het vak CKV heeft ons voor de uitdaging gesteld om kunsteducatie te bezien vanuit de volle breedte van de cultuur. Wat gebeurt er allemaal op het gebied van kunst en cultuur. Kunststof besteedt introduceert leerlingen in kunst en cultuur en geeft nadrukkelijk aandacht aan smaakontwikkeling van leerlingen.

€ 16,00
Kunststof HV

In de handleiding bij Kunststof HV wordt uitgebreid ingegaan op de opzet en doelstellingen van het vak ckv en de benadering die met Kunststof is gekozen, namelijk dat Kunststof nadrukkelijk aandacht besteedt aan smaakontwikkeling door leerlingen bewust te maken van hun eigen manier van waarnemen en door die te vergelijken met andere manieren van waarnemen.

€ 36,40
Kunststof HV handleiding