Kunststof - VMBO

De cabaretiers Roel Bloemen en Leo Alkemade laten zien wat er komt kijken bij de productie van cabaret (met 5 praktische opdrachten).

Cabaret heeft zich na 1950 in Nederland ontwikkeld tot een belangrijke vorm van theater. Om in de klas echt wat met cabaret te doen hebben Roel Bloemen en Leo Alkemade deze DVD gemaakt. De cabaretiers nemen je een dagje mee en geven leerlingen een kijkje achter de schermen van het cabaret. Ze zien wat er zoal komt kijken bij het maken van cabaret. De DVD besluit met 5 lesopdrachten voor leerlingen.

€ 31,20
Achter de schermen van het theater: Cabaret

Met Kunststof leren leerlingen hun eigen keuzes te maken uit het culturele aanbod in hun omgeving. De opdrachten in het boek dagen de leerlingen uit om iets te ondernemen op het gebied van kunst en cultuur.

De methode Kunststof bestaat uit:

€ 17,40
Kunststof VMBO

Kunststof, handleiding bestaat uit de handleiding op cd en een muziek-cd. De handleiding zelf bestaat uit een uitgebreide begeleiding van de opdrachten voor de leerlingen..

Een belangrijk uitgangspunt van Kunststof  is om de leerlingen uit te dagen met activiteiten op het gebied van kunst en cultuur in plaats van talige, theoretische verhandelingen over ckv te geven.

€ 36,40
Kunststof VMBO handleiding