Kijk op Ruimte

Handvaardigheid gaat over verschillende aanzichten van een beeld en de grote keus aan materialen en technieken. Anders dan bij tekenen hoef je geen ‘vertaling’ te maken van ruimtelijk naar plat. Daarom kent 'Kijk op Ruimte' een andere benadering dan een tekenmethode.

Kijk op Ruimte 1 is ingrijpend herzien. De nieuwe Kijk op Ruimte (derde editie) is een conceptuele methode, waarbij de nadruk ligt op de ontwikkeling van de creativiteit: leerlingen worden gestimuleerd om op zoek te gaan naar persoonlijke oplossingen voor de beeldende problemen.

€ 18,20
Kijk op Ruimte 1

Niet ‘een uurtje knutselen’ maar creatief denken en handelen, want creatief denken is een ‘tool’ waar iedereen in het leven veel plezier aan kan beleven. Het ontwikkelen van creativiteit is een van de belangrijkste aspecten die de auteurs in Kijk op Ruimte willen ontwikkelen.

€ 29,30
Kijk op Ruimte 1, handleiding

De opzet van Kijk op Ruimte 2 sluit aan bij deel 1. De nadruk ligt ook in dit deel op de ontwikkeling van de creativiteit. Leerlingen worden gestimuleerd om op zoek te gaan naar persoonlijke oplossingen voor de beeldende problemen.

Kernpunten van Kijk op Ruimte zijn:

€ 18,20
Kijk op Ruimte 2

De opzet van Kijk op Ruimte 2 sluit aan bij deel 1. De nadruk ligt op de ontwikkeling van de creativiteit. Leerlingen worden gestimuleerd om op zoek te gaan naar persoonlijke oplossingen voor de beeldende problemen in de opdrachten.

€ 29,30
Kijk op Ruimte 2, handleiding