ART History

Bij ART-History kunt u gebruik maken van veel verdiepend en aanvullend materiaal, waaronder ICT-katernen. Dat zijn werkboekjes met een dvd-rom. In het werkboekje staan vragen over het desbetreffende examenonderwerp. Op de dvd-rom vindt u video- en audiofragmenten als bronnen bij de vragen in het werkboekje. Van de dvd-roms zijn ook netwerkversies beschikbaar, die op school op de server gezet kunnen worden, zodat de leerlingen die op computers van school kunnen raadplegen..

Examenonderwerpen KuA

De docentenhandleiding bestaat grotendeels uit antwoordmodellen bij de zes onderwerpen van de methode en geeft daarnaast korte informatie over de mogelijke toepassingen van de methode.

€ 29,30
ART History - Antwoordmodellen

De cultuur van de Kerk is van 2012 t/m 2015 examenonderwerp voor VWO. Onze ICT-component (een interactieve dvd-rom) met bijbehorend werkboekje over de kerkelijke kunst en cultuur in de hoge en late middeleeuwen is eigenlijk onmisbaar om het examenonderdeel over de hofcultuur aan de hand van animaties, video-, film- en geluidsfragementen met bijbehorende vragen en opdrachten goed te bestuderen.

€ 10,90
ART History - Cultuur van de Kerk, ICT component

ART History, Cultuur van de Kerk in de 11e t/m de 14e eeuw over muziek, dans, beeldende kunst, architectuur en theater in de hoge en late middeleeuwen.

€ 10,90
ART History - Cultuur van de Kerk, leerboek

 

De netwerkversie van de dvd-rom Cultuur van de Kerk is een uitstekend leermiddel waarmee leerlingen zich de examenstof over dit onderwerp op een zelfstandige manier en in hun persoonlijke tempo eigen kunnen maken.

€ 165,00
ART History - Cultuur van de Kerk, netwerkversie

ART History - 11e t/m 19e Eeuw is de gebundelde versie van de vier katernen over de elfde t/m de negentiende eeuw, te weten de Cultuur van de Kerk in de 11 t/m de 14e eeuw, Hofcultuur, Cultuur van het burgerlijke in de Gouden Eeuw, en de Cultuur van Romantiek en Realisme in de 19e eeuw.

€ 35,75
ART History - de 11e t/m 19e eeuw, leerboek

De netwerkversie van de dvd-rom Cultuur van het Moderne is een uitstekend leermiddel waarmee leerlingen zelfstandig en in eigen tempo vertrouwd raken met de examstof over de cultuur van het moderne in de eerste helft van de twintigste eeuw.

€ 165,00
ART History - De 20e Eeuw: Het moderne, netwerkversie

Ook van de dvd-rom over de massacultuur in de tweede helft van de twintigste eeuw is een netwerkversie beschikbaar. Op deze netwerkversie vindt u een uitgebreide verzameling animaties, video- en geluidsfragmenten (beeldend, muziek, toneel, dans) die eigenlijk onmisbaar zijn voor een goed begrip van de ontwikkelingen van de kunst en cultuur in de tweede helft van de 20e eeuw. 

€ 165,00
ART History - De 20e Eeuw: Massacultuur, netwerkversie

Deze ICT-component met bijbehorend werkboekje over de burgerlijke cultuur in de Gouden Eeuw is eigenlijk onmisbaar om het examenonderdeel over de hofcultuur aan de hand van animaties, video-, film- en geluidsfragementen met bijbehorende vragen en opdrachten goed te bestuderen.

€ 10,90
ART History - De Gouden Eeuw, ICT component

ART History, De Gouden Eeuw, gaat over muziek, dans, beeldende kunst, architectuur en theater van de burgerlijke cultuur van Nederland in de 17e eeuw.

€ 10,90
ART History - De Gouden Eeuw, leerboek

Omdat zelfstandig leren een van de belangrijkste kenmerken van de Tweede Fase is, hebben we over de cultuur van het burgerlijke in de Gouden Eeuw in de Nederlanden tijdens de barok van onze dvd-rom een netwerkversie ontwikkeld.

€ 165,00
ART History - De Gouden Eeuw, netwerkversie

De cultuur van romantiek en realisme in de 19e eeuw is in 2014 en 2015 examenonderwerp voor VWO. Onze ICT-component is onmisbaar om dit examenonderdeel goed te bestuderen aan de hand van animaties, video-, film- en geluidsfragmenten met bijbehorende vragen en opdrachten.

€ 10,90
ART History - De negentiende eeuw, ICT-component

ART History - De negentiende eeuw gaat over muziek, dans, beeldende kunst, architectuur en theater van de cultuur van romantiek en realisme tijdens de negentiende eeuw.

€ 10,90
ART History - De negentiende eeuw, leerboek

Deze netwerkversie biedt u een uitgebreide verzameling animaties, video- en geluidsfragmenten (beeldend, muziek, toneel, dans) die eigenlijk onmisbaar zijn voor een goed begrip van de ontwikkelingen van de kunst en cultuur van romantiek en realisme in de negentiende eeuw.  

€ 165,00
ART History - De negentiende eeuw, netwerkversie

In mei/juni verwachten het nieuwe ART-History - De Twintigste Eeuw, ICT-component (isbn: 978.94.6062.075.1).
De oude editie (ISBN: 978-90-77318-83-6) blijft leverbaar tot de voorraad is uitverkocht.
Deze ICT-component is onmisbaar om de beide examenonderdelen over de cultuur van het moderne en over de massacultuur in de 20e eeuw goed te bestuderen aan de hand van animaties, video-, film- en geluidsfragmenten met bijbehorende vragen en opdrachten.

€ 23,40
ART History - De Twintigste Eeuw, ICT-component

In mei/juni verwachten het nieuwe ART-History - De Twintigste Eeuw, ICT-component.
De oude editie met dvd-rom (ISBN: 978-90-77318-83-6) blijft voorlopig leverbaar.
Deze ICT-component is onmisbaar om de beide examenonderdelen over de cultuur van het moderne en over de massacultuur in de 20e eeuw goed te bestuderen aan de hand van animaties, video-, film- en geluidsfragmenten met bijbehorende vragen en opdrachten.

Niet op voorraad
€ 23,40
ART History - De Twintigste Eeuw, ICT-component (2014)

ART History, De twintigste eeuw gaat over muziek, dans, beeldende kunst, architectuur en theater in de twintigste en eenentwintigste eeuw..
In maart 2014 verschijnt een herziene editie van het leerboek (isbn: 978.94.6062.074.4)
In mei verwachten het nieuwe ICT-werkboek (isbn: 978.94.6062.075.1).

De vorige uitgave van het leerboek is nog beperkt leverbaar.

€ 28,60
ART History - De Twintigste Eeuw, leerboek