Beeldende Begrippen

Art Basics

€ 19,50
Art Basics

Basis Beeldende Begrippen is een uitgave voor de onderbouw THV. De begrippenlijst voor het CSE in het VMBO-T is het uitgangspunt voor de stofomschrijving van het boek en daarmee geschikt voor de onderbouw THV. In Basis Beeldende Begrippen vinden leerlingen de elementaire begrippen op het gebied van beeldende kunst en vormgeving. Met 80 pagina's is het boek bescheiden van opzet.

€ 21,50
Basis Beeldende Begrippen

Bij Basis Beeldende Begrippen is een interactieve dvd-rom ontwikkeld voor windowscomputers. Indien u het boek en de dvd-rom tegelijk aanschaft, krijgt u 25% korting. U betaalt slechts € 28,50 voor boek en dvd-samen! (Zie ook bij de boekuitgave en de dvd-rom Basis Beeldende Begrippen.)

€ 29,50
Basis Beeldende Begrippen + dvd-rom

Ter aanvulling op Basis Beeldende Begrippen kunnen uw leerlingen ook beschikken over een interactieve dvd-rom (ontwikkeld voor Windows). Daarin vindt u dezelfde begrippen als in het boek (zie 'Voorbeeld bekijken' met een overzicht van de inhoud). De filmpjes laten zich afspelen in Flash. 

€ 21,00
Basis Beeldende Begrippen dvd-rom

Ter aanvulling op Basis Beeldende Begrippen kunt jaarlijks beschikken over een licentie voor een interactieve netwerkversie (ontwikkeld voor Windows) van de dvd-rom. Daarin vindt u dezelfde begrippen als in het boek (zie 'Voorbeeld bekijken' met een overzicht van de inhoud). De filmpjes laten zich afspelen in Flash.

€ 195,00
Basis Beeldende Begrippen Netwerkversie

Een docent in Zutphen: "Wij zijn heel blij met de CD-rom met toetsen en antwoorden. Ideaal om met de klas op deze manier het boek door te werken."

Bij elk hoofdstuk van Basis Beeldende Begrippen is een toets ontwikkeld: 12 toetsen met in totaal meer dan 400 vragen. Omdat de leerstof van het ene hoofdstuk nu eenmaal eenvoudiger of minder uitgebreid is dan van het andere varieert het aantal vragen per hoofdstuk van 20 tot 45. De toetsen zijn een mix van open en meerkeuzevragen, maar merendeels open vragen. 

€ 155,00
Basis Beeldende Begrippen TOETSEN

"Beeldende Begrippen is een mooie en goed gestructureerde uitgave," horen we van verschillende kanten. Dat geldt ook voor de nieuwste, vijfde editie uit 2011. Die is met 190 pagina's aanzienlijk uitgebreider dan de vorige. De afbeeldingen zijn per pagina op onderwerp bij elkaar gezocht en de teksten verwijzen duidelijk naar die afbeeldingen. Daarmee heeft u de beschikking over een uitgave waarvan de theorie en het beeldmateriaal prachtig kunt laten aansluiten bij uw praktische opdrachten.

€ 34,50
Beeldende Begrippen (vijfde editie)

Indien u het boek Beeldende Begrippen bestelt in combinatie met de dvd-rom Beeldende Begrippen, Stijlen en Stromingen worden beide artikelen tezamen geleverd met een aantrekkelijke korting. U betaalt dan slechts € 41,20 (een korting van bijna 15%).

NB. De dvd-rom draait uitsluitend op een Windows-pc!

€ 41,20
Beeldende Begrippen + dvd-rom

In 'Beeldende Begrippen Praktijk' werkt de leerling aan de hand van een thema.

De globale opbouw van elk thema bestaat uit de volgende vier onderdelen:

€ 10,00
Beeldende Begrippen Praktijk

Handleiding bij 'Beeldende Begrippen Praktijk' als word-document op CD.

De handleiding sluit direct aan bij de negen praktijkopdrachten in het leerlingenboek. De handleiding begint met een Algemene Inleiding met daarin de volgende vier onderdelen:

€ 29,30
Beeldende Begrippen Praktijk handleiding

De titel en dus ook de inhoud van de nieuwe dvd-rom is uitgebreid met 'stijlen en stromingen'. Het kunstgeschiedenisdeel is zeer uitgebreid en vormt ook een goede basis voor studenten die kunstgeschiedenis studeren op HBO- of WO-niveau (zie bij 'Voorbeelden' rechtsonder op dit scherm).

€ 21,00
Beeldende Begrippen, Stijlen en Stromingen, dvd-rom

Van de dvd-rom Beeldende Begrippen, Stijlen en Stromingen is ook een netwerkversie beschikbaar voor het intranet van uw school. De netwerkversie heeft de looptijd van één jaar. Heeft u belangstelling, dan verzoeken we u contact op te nemen met de uitgever: 026-3515613 of info@lambo.nl.

€ 273,00
Beeldende Begrippen, Stijlen en Stromingen, Netwerkversie