Kunst op Niveau

Aansluitend bij Kunst op Niveau en andere methodes voor kunstbeschouwing kunt u beschikken over deze powerpoint (op cd-rom) over de kunstgeschiedenis over stijlen en stromingen in de twintigste eeuw, waarbij ook het postmodernisme aan bod komt. De powerpoint toont kenmerkende afbeeldingen van beeldende kunst en architectuur uit de desbetreffende perioden. 

€ 18,20
Kunst na 1900, powerpoint

Indien u het studieboek Kunst op Niveau bestelt in combinatie met de dvd-rom Beeldende Begrippen, Stijlen en Strormingen worden beide artikelen tesamen geleverd met een antrekkelijke korting. U betaalt dan slechts € 41,10 (een korting van bijna 15%).

NB. De dvd-rom draait uitsluitend op een Windows-pc!

€ 40,10
Kunst op Niveau incl. dvd-rom

Kunst op niveau
Kunst op Niveau is herzien. Met de derde herziene uitgave willen we tegemoet komen aan de wensen die gebleken zijn uit ons onderzoek onder docenten die de methode gebruiken.

€ 35,25
Kunst op Niveau leerboek

De structuur van het nieuwe werkboek bij het Kunst op Niveau leerboek (derde editie) lijkt veel op het oude: het leeuwendeel bestaat uit vragen die ingaan op de inhoud van het leerboek.

€ 18,00
Kunst op Niveau werkboek

Het leeuwendeel van de handleiding op cd bij Kunst op Niveau bestaat uit de antwoordmodellen bij de vragen in het werkboek. In de antwooordmodellen zijn sommige vragen gemarkeerd met een verwijzing naar de Kunstbronnen op deze website.

In die bronnen vinden leerlingen aanvullende informatie over een aantal onderwerpen in het leerboek.

€ 29,30
Kunst op Niveau, handleiding