Muziek en Meer

'Muziek en Meer' probeert alle aspecten van muziek aan bod te laten komen. Dus niet alleen liedjes, maar ook allerhande opdrachten rond de domeinen luisteren naar, bewegen op, spreken over, noteren van, etc.

Voor groep een en twee is er geen leerlingenboekje, alleen een docentenhandleiding met muziek-CD. Reden voor deze opzet is dat lessen aan kleuters anders verlopen dan lessen aan groep drie tot en met acht. Deel 1&2 is er nu ook digitaal.

€ 46,80
Muziek en Meer 1/2, handleiding

Bij 'Muziek en meer' ligt de nadruk op de muzikale ontwikkeling van de leerling en op het ervaren van muziek. De leerling gaat zingen, spelen en bewegen. Dit wordt afgewisseld met het maken van klassikale opdrachten en muzikale spelletjes, gerelateerd aan het hoofdstukthema. U kunt deel 3 is ook digitaal bestellen.

€ 46,80
Muziek en Meer 3, handleiding

Muziek en Meer 3 is een methode voor groep drie in het basisonderwijs. De kern van dit deel is muziek maken, zingen en tekenen op het niveau van de kleuters. De onderwerpen voor groep drie zijn geluid, de herfst met wind en regen, het circus met olifanten, muzikale clowns, het circuspaard en goochelaars, verkeer en de dierentuin. Deel 3 ook digitaal beschikbaar.

€ 4,50
Muziek en Meer 3, werkboekje

Bij 'Muziek en meer' ligt de nadruk op de muzikale ontwikkeling van de leerling en op het ervaren van muziek. De leerling gaat zingen, spelen en bewegen. Dit wordt afgewisseld met het maken van klassikale opdrachten en muzikale spelletjes, gerelateerd aan het hoofdstukthema. Dit groepswerk is de kern van de delen drie en vier. Muziek en Meer is er ook digitaal.

€ 46,80
Muziek en Meer 4, handleiding

'Muziek en meer 4' is een muziekmethode voor groep vier van het basisonderwijs. Onderwerpen die behandeld worden zijn sprookjes, speeltuin, Arabische muziek en slaginstrumenten. Muziek en Meer 4 is ook digitaal beschikbaar.

In groep vier komen de volgende onderwerpen aan bod:

€ 4,75
Muziek en Meer 4, werkboekje

Handleiding bij Muziek en Meer 5 voor het basisonderwijs met muziek-CD. De nadruk op de muzikale ontwikkeling en het ervaren van muziek verschuift naar de instrumentale ontwikkeling en de ontwikkeling van het muzikaal voorstellingsvermogen. 
Muziek en Meer 5 is ook digitaal beschikbaar.

€ 57,20
Muziek en Meer 5, handleiding

Muziekmethode voor het basisonderwijs, groep vijf. De onderwerpen in deel 5 zijn: snaarinstrumenten / muziek is eng / muziek uit Indonesië / hobby / koperen blaasinstrumenten.
Muziek en Meer 5 is ook digitaal beschikbaar.

€ 5,25
Muziek en Meer 5, werkboekje

Handleiding bij 'Muziek en Meer 6' voor het basisonderwijs met muziek-CD. De nadruk op de muzikale ontwikkeling en het ervaren van muziek verschuift naar de instrumentale ontwikkeling en de ontwikkeling van het muzikaal voorstellingsvermogen. Muziek en Meer 6 is ook digitaal beschikbaar.

€ 57,20
Muziek en Meer 6, handleiding

Onderwerpen voor groep zes: houten blaasinstrumenten, hoe werkt de stem, muziek uit Afrika, talent en inspiratie.
Muziek en Meer 6 is ook digitaal beschikbaar.

De leerstof in Muziek en Meer 6:

€ 5,35
Muziek en Meer 6, werkboekje

Handleiding met muziek-CD bij 'Muziek en Meer', groep 7.
Muziek en Meer 7 is ook digitaal beschikbaar.

Inhoud Muziek en meer 7:

€ 57,20
Muziek en Meer 7, handleiding

'Muziek en Meer' voor groep 7 gaat over elektrische muziekinstrumenten, muziek van vroeger, muziek uit India en over de radio.
De titel is ook digitaal beschikbaar.

€ 5,45
Muziek en Meer 7, werkboekje

Handleiding met twee muziek-CD's bij 'Muziek en Meer 8'. 
De titel is ook digitaal beschikbaar.

Onderwerpen in dit deel:

€ 57,20
Muziek en Meer 8, handleiding

De onderwerpen van Muziek en Meer groep 8 zijn film, muziek en tekst, Caribische muziek, de muziekkeuken en muziek en beeld.
Deze titel is ook digitaal beschikbaar.

€ 5,45
Muziek en Meer 8, werkboekje