ART-History, 1 Cultuur van de Kerk, online

ISBN:
978.94.6062.096.6
Auteur: 
Ad van der Borght
Vak: 
Kunst algemeen
ART-History
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€9,50

Met talrijke illustraties, animaties, audio-en videofragmenten is ART-History, Cultuur van de Kerk - online een uitstekende vervanging van of aanvulling op het leerboek. De online-uitgave bestaat uit twee delen:
  -  een informatiegedeelte,  
  -  de vragenblokken.
Het biedt een prima basis voor leerlingen om zich de examenstof voor het desbetreffende examenonderwerp eigen te maken. ART-History Cultuur van de Kerk - online sluit aan bij het leerboek en biedt talrijke geluids- en videofragmenten. De vragen en opdrachten over dit onderwerp zijn in de online-uitgave opgenomen. 

Het informatiegedeelte
Het informatiedeel bestaat uit:

  • inleiding
  • hoge middeleeuwen
  • late middeleeuwen

De vragenblokken 
Het gedeelte met de vragenblokken bestaat uit meer dan 250 vragen; allemaal op examenniveau. De vragen hebben betrekking op de teksten, afbeeldingen en de video- en audiofragmenten in het informatiegedeelte. Daarmee kunnen de leerlingen in een examenachtige omgeving oefenen. De vragenblokken zijn ook apart verkrijgbaar, voor het geval u de lesstof liever vanuit het boek behandelt.

Voor docenten is er een antwoordmodel.

U en uw leerlingen kunnen met een betaalde licentie platformonafhankelijk, dus met hun ‘own device’ inloggen.

I.v.m. niet te voorspellen software-updates geeft Uitgeverij LAMBO geen garantie dat onze online-uitgaven ook te gebruiken zijn op devices met Apple-updates na iOS 11.
Deze uitgave is alleen rechtstreeks bij onze uitgeverij te bestellen via de webshop van lambo.nl, en is dus niet via de (school)boekhandel te bestellen.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.

 

Leren vanaf een beeldscherm
Het vasthouden van de concentratie bij leren met behulp van een beeldscherm is anders dan bij een papieren boek. We zijn dan ook van mening dat het aanbieden van leerstof via een beeldscherm op een andere manier gedaan zou moeten worden dan bij een boek. We denken dat te realiseren middels de structuur van onze ICT-uitgaven: korte teksten met veel beeld- en geluidsfragmenten. De vragen en opdrachten in de online-uitgave verwijzen naar deze tekstblokjes en fragmenten. De fragmentarische indruk van de leerstof die dan mogelijk ontstaat, zal de leerling zelf tot één geheel moeten vormen. Voor ART-History bieden de leerboeken daarvoor goede mogelijkheden.

Hulp nodig bij het gebruik van de online-uitgaven? Docenteninstructies vindt u hier, en instructies voor de leerlingen hier.