ART-History, 1 Cultuur van de Kerk, online

ISBN:
978.94.6062.096.6
Auteur: 
Ad van der Borght
Vak: 
Kunst algemeen
ART-History
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€8,60

Met talrijke illustraties, animaties, audio-en videofragmenten is ART-History, Cultuur van de Kerk - online een uitstekende alternatief voor en aanvulling op het leerboek. De online-uitgave bestaat uit twee delen:

  • een informatiegedeelte;
  • de vragenblokken.

Het is een goede basis voor leerlingen om zich de examenstof voor het desbetreffende examenonderwerp eigen te maken. ART-History Cultuur van de Kerk - online biedt talrijke geluids- en videofragmenten. De vragen en opdrachten over dit onderwerp zijn in de online-uitgave opgenomen. 

Het informatiedeel bestaat uit:

  • inleiding
  • hoge middeleeuwen
  • late middeleeuwen

Het gedeelte met de vragenblokken bestaat uit meer dan 250 vragen; allemaal op examenniveau. De vragen hebben betrekking op de teksten, afbeeldingen en de video- en audiofragmenten in het informatiegedeelte. Daarmee kunnen de leerlingen in een examenachtige omgeving oefenen. De vragenblokken zijn ook apart verkrijgbaar, voor het geval u de lesstof liever vanuit het boek behandelt.

Voor docenten is er een online antwoordmodel.

Deze uitgave is alleen rechtstreeks bij onze uitgeverij te bestellen via de webshop van lambo.nl. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

U en uw leerlingen kunnen met een betaalde licentie platformonafhankelijk, dus met hun ‘own device’, inloggen.

Leren vanaf een beeldscherm
Het vasthouden van de concentratie bij leren met behulp van een beeldscherm is anders dan bij een papieren boek. We zijn dan ook van mening dat het aanbieden van leerstof via een beeldscherm op een andere manier gedaan zou moeten worden dan bij een boek. We denken dat te realiseren middels de structuur van onze ICT-uitgaven: korte teksten met veel beeld- en geluidsfragmenten. De vragen en opdrachten in de online-uitgave verwijzen naar deze tekstblokjes en fragmenten. 

Hulp nodig bij het gebruik van de online-uitgaven? Docenteninstructies vindt u hier, en instructies voor de leerlingen hier.