ART-History, 1 Cultuur van de Kerk, online-vragenblok

ISBN:
978.94.6062.115.4
Auteur: 
Ad van der Borght
Vak: 
Kunst algemeen
ART-History
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€4,60

U kunt het online-vragenblok bij ART-History, Cultuur van de kerk ook apart bestellen. Op deze manier kunt u dus een combinatie maken van het leerboek (ART-History, Cultuur van de Kerk, Leerboek (2015)) en de vragen; zo hebben uw leerlingen de voordelen van het leren uit een boek én kunnen ze zich met de vragen goed voorbereiden op het examen.

In het vragenblok staan ongeveer 275 vragen op eindexamenniveau; reproductie-, toepassings- en inzichtvragen. Het is dus een schat aan oefenmateriaal voor uw examenleerlingen.

Voor docenten is er een online antwoordmodel.

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.
Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

Het vragenblok kan net als de online-uitgaven platformonafhankelijk geraadpleegd worden in iedere webbrowser; dus op alle computers (zowel Apple als Windows), tablets en smartphones. 

N.B. Dit vragenblok is hetzelfde als het vragenblok dat in de volledige online-uitgave zit; het is dus niet nodig om zowel de online-uitgave als het vragenblok te bestellen.


Hulp nodig bij het gebruik van de online-uitgaven? Docenteninstructies vindt u hier, en instructies voor de leerlingen hier.

Onderaan deze pagina vindt u enkele voorbeelden uit de uitgave.