ART-History, 3 De Gouden Eeuw, online

ISBN:
978.94.6062.110.9
Auteur: 
Ad van der Borght
Vak: 
Kunst algemeen
ART-History
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€9,50

Onze recentelijk herziene folio-uitgave van ART-History, 3 De Gouden Eeuw, leerboek (2016) is nu ook online beschikbaar! Net als de andere online-uitgaven in de ART-History-reeks sluit ook deze qua inhoud en indeling aan bij het leerboek: chronologisch en per discipline

De online-uitgave bestaat uit twee delen:
  -  een informatiegedeelte met talrijke geluids- en videofragmenten;
  -  vragenblokken op RTTI-niveau

Het informatiegedeelte
Het informatiedeel bestaat uit:

  • Inleiding
  • Cultuur en wetenschap
  • De bouwkunst in de zeventiende eeuw
  • De beeldende kunsten
  • Muziek
  • Dans en drama

De vragenblokken 
Het gedeelte met de vragenblokken bestaat uit meer dan 250 vragen; allemaal op examenniveau. De vragen hebben betrekking op bronteksten, afbeeldingen en video- en audiofragmenten. Daarmee kunnen de leerlingen dus in een examenachtige omgeving oefenen. De vragenblokken zijn ook apart verkrijgbaar, voor het geval u de lesstof liever vanuit het boek behandelt.

I.v.m. niet te voorspellen software-updates geeft Uitgeverij LAMBO geen garantie dat onze online-uitgaven ook te gebruiken zijn op devices met Apple-updates na iOS 11.

Voor docenten is er een online antwoordmodel.

U en uw leerlingen kunnen met een betaalde licentie platformonafhankelijk, dus met een ‘own device’ inloggen.
Deze uitgave is alleen rechtstreeks bij onze uitgeverij te bestellen via de webshop van lambo.nl, en is dus niet via de (school)boekhandel te bestellen.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.