ART-History, 3 De Gouden Eeuw, online-vragenblok

ISBN:
978.94.6062.121.5
Auteur: 
Ad van der Borght
Vak: 
Kunst algemeen
ART-History
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€4,60

Het vragenblok in ART-History, 3 De Gouden Eeuw, online is ook apart verkijgbaar. Op deze manier kunt u dus ook een combinatie maken van het leerboek (ART-History, 3 De Gouden Eeuw, leerboek (2016)) plus de vragen; zo hebben uw leerlingen de voordelen van het leren uit een boek én kunnen ze zich met de vragen goed voorbereiden op het examen.

Het vragenblok kent net als de folio-uitgave en online-uitgave de volgende indeling:

  • Inleiding
  • Cultuur en wetenschap
  • De bouwkunst in de zeventiende eeuw
  • De beeldende kunsten
  • Muziek
  • Dans en drama

Onderaan deze pagina staat een voorbeeld van de uitgave.

Voor docenten is er een online antwoordmodel en een docentenlicentie.

Licenties kunnen alleen rechtstreeks bij onze uitgeverij besteld worden. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

Het vragenblok kan net als de volledige online-uitgave platformonafhankelijk geraadpleegd worden in iedere webbrowser; dus op alle computers (zowel Apple als Windows), tablets en smartphones. 

N.B. Dit vragenblok is hetzelfde als het vragenblok dat in de volledige online-uitgave zit; het is dus niet nodig om zowel de online-uitgave als het vragenblok te bestellen.

Hulp nodig bij het gebruik van de online-uitgaven? Docenteninstructies vindt u hier, en instructies voor de leerlingen hier.