ART-History, 3 De Gouden Eeuw, online-vragenblok

ISBN:
978.94.6062.121.5
Auteur: 
Ad van der Borght
Vak: 
Kunst algemeen
ART-History
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€5,10

Het vragenblok in ART-History, 3 De Gouden Eeuw, online is ook apart verkijgbaar. Op deze manier kunt u dus ook een combinatie maken van het leerboek (ART-History, 3 De Gouden Eeuw, leerboek (2016)) plus de vragen; zo hebben uw leerlingen de voordelen van het leren uit een boek én kunnen ze zich met de vragen goed voorbereiden op het examen.

Het vragenblok kent net als de folio-uitgave en online-uitgave de volgende indeling:

  • Inleiding
  • Cultuur en wetenschap
  • De bouwkunst in de zeventiende eeuw
  • De beeldende kunsten
  • Muziek
  • Dans en drama

Voor docenten is er een online antwoordmodel bij deze uitgave, waarover u met een docentenlicentie kunt beschikken.

Het vragenblok kan net als de volledige online-uitgave platformonafhankelijk geraadpleegd worden in iedere webbrowser; dus op alle computers (zowel Apple als Windows), tablets en smartphones. 

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.

N.B. Dit vragenblok is hetzelfde als het vragenblok dat in de volledige online-uitgave zit; het is dus niet nodig om zowel de online-uitgave als het vragenblok te bestellen.

Hulp nodig bij het gebruik van de online-uitgaven? Docenteninstructies vindt u hier, en instructies voor de leerlingen hier.

I.v.m. niet te voorspellen software-updates geeft Uitgeverij LAMBO geen garantie dat onze online-uitgaven ook te gebruiken zijn op devices met Apple-updates na iOS 11.