ART-History, 4 Romantiek en Realisme in de 19e eeuw, online

ISBN:
978.94.6062.109.3
Auteur: 
Ad van der Borght
Truusje Graste
Judica Lookman
Marcel Kivits
Vak: 
Kunst algemeen
ART-History
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€9,50

ART-History Romantiek en Realisme, online kent dezelfde indeling als het leerboek en heeft een ruime bron aan onmisbare geluids- en videofragmenten. Meer dan 250 vragen en opdrachten zijn in de online-uitgave opgenomen; een ideale voorbereiding op het examen. Anders dan de gebruikelijke methoden die als pdf op een tablet geraadpleegd worden, bent u met ART-History Romantiek en Realisme, online op een overzichtelijke website. Leerlingen raken hier de 'digitale weg' niet kwijt.

U en uw leerlingen kunnen met een betaalde licentie op onze website inloggen op een iMac, PC, tablet of smartphone.

Opzet
De online-uitgave sluit aan bij het leerboek met als onderdelen:

  1. Inleiding
  2. Neoclassicisme 
  3. De romantiek
  4. De tweede helft van de 19e eeuw
  5. Het fin de siècle

Voor docenten is er een online antwoordmodel beschikbaar middels een docentenlicentie.

De 250 oefenvragen zijn ook los verbrijgbaar als vragenblok.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.

Hulp nodig bij het gebruik van de online-uitgaven? Docenteninstructies vindt u hier, en instructies voor de leerlingen hier.

I.v.m. niet te voorspellen software-updates geeft Uitgeverij LAMBO geen garantie dat onze online-uitgaven ook te gebruiken zijn op devices met Apple-updates na iOS 11.