ART-History, 4 Romantiek en Realisme in de 19e eeuw, online

ISBN:
978.94.6062.109.3
Auteur: 
Ad van der Borght
Truusje Graste
Judica Lookman
Marcel Kivits
Vak: 
Kunst algemeen
ART-History
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€8,60

ART-History Romantiek en Realisme, online kent dezelfde indeling als het leerboek en heeft een ruime bron aan onmisbare geluids- en videofragmenten. Meer dan 250 vragen en opdrachten zijn in de online-uitgave opgenomen; een ideale voorbereiding op het examen. 

Opzet
De online-uitgave sluit aan bij het leerboek met als onderdelen:

  1. Inleiding
  2. Neoclassicisme 
  3. De romantiek
  4. De tweede helft van de 19e eeuw
  5. Het fin de siècle

De 250 oefenvragen zijn ook los verbrijgbaar als vragenblok.

Voor docenten is er een online antwoordmodel beschikbaar.

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

U en uw leerlingen kunnen met een betaalde licentie platformonafhankelijk, dus met een ‘own device’, inloggen.

Leren vanaf een beeldscherm
Het vasthouden van de concentratie bij leren met behulp van een beeldscherm is anders dan bij een papieren boek. We zijn dan ook van mening dat het aanbieden van leerstof via een beeldscherm op een andere manier gedaan zou moeten worden dan bij een boek. We denken dat te realiseren middels de structuur van onze ICT-uitgaven: korte teksten met veel beeld- en geluidsfragmenten. De vragen en opdrachten in de online-uitgave verwijzen naar deze tekstblokjes en fragmenten. 

Hulp nodig bij het gebruik van de online-uitgaven? Docenteninstructies vindt u hier, en instructies voor de leerlingen hier.