ART-History, 5 Cultuur van het Moderne, online

ISBN:
978.94.6062.107.9
Auteur: 
Ad van der Borght
Vak: 
Kunst algemeen
ART-History
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€9,50

Met talrijke illustraties, animaties, audio- en videofragmenten is ART-History, Cultuur van het Moderne, online een uitstekende vervanging van of aanvulling op het leerboek De twintigste eeuw. De online-uitgave bestaat uit twee delen:
  -  een informatieblok;  
  -  een vragenblok.
Het biedt een prima basis voor leerlingen om zich de examenstof voor het desbetreffende examenonderwerp eigen te maken.

De leerstof in het informatieblok is verdeeld over zeven hoofdstukken:
1. De Negentiende Eeuw
2. Opkomst van het Modernisme
3. Kunst en Gevoel
4. Rationalistische benadering
5. Kunst als Reactie, protest en provocatie
6. Kunst en Macht
7. Amusement

Per hoofdstuk komen de volgende kunstdisciplines aan bod:

  -  bouwkunst;
  -  beeldende en toegepaste kunsten;
  -  drama;
  -  muziek;
  -  dans.

In het vragenblok staan meer dan 250 RTTI-vragen met verwijzingen naar de bronnen bij de vragen; vergelijkbaar met het examen voor het vak kunst algemeen. Het vragenblok is ook apart te bestellen. Docenten kunnen over een online antwoordmodel beschikken middels een docentenlicentie.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.

Hulp nodig bij het gebruik van de online-uitgaven? Docenteninstructies vindt u hier, en instructies voor de leerlingen hier.

I.v.m. niet te voorspellen software-updates geeft Uitgeverij LAMBO geen garantie dat onze online-uitgaven ook te gebruiken zijn op devices met Apple-updates na iOS 11.