ART-History, 5 en 6 De twintigste eeuw, leerboek (2018)

ISBN:
978.94.6062.137.6
Auteur: 
Ad van der Borght
Rieuwert Catz
Vak: 
Kunst algemeen
ART-History
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€33,50

De editie uit 2014 van ART History, De twintigste eeuw is herzien. In deze nieuwe uitgave houden we dezelfde structuur aan als in de andere ART-History-delen: per stijl of stroming behandelen we muziek, dans, beeldende kunst, architectuur en theater in de twintigste en eenentwintigste eeuw, de cultuur van het moderne en de massacultuur. 

Inhoud

  1. De negentiende eeuw (samenvatting)
  2. Cultuur van het Moderne
  3. Massacultuur

Alle lesstof komt aan bod. Naast de overzichtelijke structuur willen we leerlingen verder tegemoetkomen door aan het einde van ieder hoofdstuk een samenvattend overzicht te geven. Zo kunnen leerlingen in één oogopslag zien wat de belangrijkste kenmerken van een periode of stroming zijn. We willen met deze uitgave leerlingen een optimale voorbereiding voor het examen bieden. Dat ART-History inderdaad het beste voorbereidt op het eindexamen, blijkt nu al enkele jaren

Online-uitgaven
De twee delen van ART History, De twintigste eeuw zijn ook beschikbaar als online-uitgaven: ART-History, 5 Cultuur van het Moderne, online en ART-History, 6 Massacultuur, online. U kunt de vragenblokken bij deze twee uitgaven ook los bestellen. Zo hebben uw leerlingen de voordelen van het leren uit een boek én kunnen ze zich met de vragen goed voorbereiden op het examen:

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.