ART-History, 6 Massacultuur, online

ISBN:
978.94.6062.100.0
Vak: 
Kunst algemeen
ART-History
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€8,60

ART-History Massacultuur, online sluit aan bij de structuur van het leerboek en is rijk aan beeld- en geluidsfragmenten. In de online-uitgave zijn meer dan 250 vragen en opdrachten opgenomen. Docenten zijn enthousiast: "Fantastisch, mooi strak beeld en supersnel; onderwijs voor de 21e eeuw!". 

Inhoud
De inhoud van de online-uitgave sluit aan bij het leerboek De twintigste eeuw met als onderdelen:
1. Inleiding
2. Sterren en idolen
3. Subculturen
4. Multicultureel
5. Kunst en kitsch
6. Multidisciplinair

Docenten kunnen het online antwoordmodel bestellen middels een docentenlicentie.

Oefenvragen
In de online-uitgave staan meer dan 250 vragen. Ze grijpen terug op de verworven kennis vanuit de behandelde lesstof en zijn qua niveau vergelijkbaar met het examen voor het vak kunst algemeen. Het vragenblok is ook apart verkrijgbaar.

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

De uitgave kan platformonafhankelijk geraadpleegd worden in iedere webbrowser; dus op alle computers (zowel Apple als Windows), tablets en smartphones. 

Hulp nodig bij het gebruik van de online-uitgaven? Docenteninstructies vindt u hier, en instructies voor de leerlingen hier.