Basis Beeldende Begrippen, online

ISBN:
978.94.6062.120.8
Auteur: 
Bert Boermans
Vak: 
Kunst beeldend/TeHaTex
Basis Beeldende Begrippen & Art Basics
Niveau: 
Onderbouw mavo
Onderbouw mavo/havo/vwo
Onderbouw havo/vwo
Bovenbouw mavo
Bovenbouw GT
€6,60

Net als in de folio-uitgave vinden leerlingen in Basis Beeldende Begrippen, online de elementaire begrippen op het gebied van beeldende kunst en vormgeving. Ieder begrip wordt geïllustreerd aan de hand van afbeeldingen en videofragmenten van en over kunstwerken. Dit maakt de lesstof voor de leerling makkelijk om te begrijpen en ook nog eens interessant en prikkelend om te bestuderen.

Voorstellingsaspecten, beeldende aspecten en zeggingskracht vormen de kern van Basis Beeldende Begrippen. Daarmee hebben leerlingen een goed handvat om de betekenis van een kunstwerk te kunnen verklaren. 

Basis Beeldende Begrippen, online is als volgt ingedeeld:

1. Algemeen
2. Verschijningsvormen
3. Voorstelling
4. Zeggingskracht
5. Functionaliteit
6. Beeldende aspecten
7. Kunst en cultuur
8. Ontwerpproces

Onderaan deze pagina staan enkele voorbeelden van de online-uitgave.

Bij elk hoofdstuk van Basis Beeldende Begrippen is een toetsprogramma ontwikkeld: Basis Beeldende Begrippen Toetsen. In totaal gaat het om meer dan 400 toetsvragen.

Hoe werkt een online-licentie?
U en uw leerlingen kunnen met een betaalde licentie platformonafhankelijk, dus met hun ‘own device’, inloggen.

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.