Basis Beeldende Begrippen TOETSEN

ISBN:
BBB-TST
Auteur: 
Bert Boermans
Vak: 
Kunst beeldend/TeHaTex
Basis Beeldende Begrippen & Art Basics
Niveau: 
Onderbouw havo/vwo
Bovenbouw mavo
Bovenbouw GT
€160,00

Een docent in Zutphen: "Wij zijn heel blij met de cd-rom met toetsen en antwoorden. Ideaal om met de klas op deze manier het boek door te werken."

Bij elk hoofdstuk van Basis Beeldende Begrippen is een toets ontwikkeld: 12 toetsen met in totaal meer dan 400 vragen. Omdat de leerstof van het ene hoofdstuk nu eenmaal eenvoudiger of minder uitgebreid is dan van het andere, varieert het aantal vragen per hoofdstuk van 20 tot 45. De toetsen zijn een mix van open en meerkeuzevragen, maar merendeels open vragen. 

De toetsvragen en antwoordmodellen ontvangt u als Word-bestanden, zodat u de mogelijkheid heeft om de toetsen naar aanleiding van de behandelde stof en het niveau van de leerlingen aan te passen of te combineren. De afbeeldingen zijn in de Word-documenten opgenomen. In het vragenmodel zijn de afbeeldingen goed te schalen.

Voor intern gebruik binnen uw schoollocatie kunt u de toetsen kopiëren en/of via de ELO van uw schoollocatie aanbieden. De auteursrechten om de toetsen op enige andere manier te kopiëren of te publiceren zijn voorbehouden aan de uitgever.

U vindt een voorbeeld met 10 toetsvragen onderaan deze pagina. Dit voorbeeld is geen onderdeel van de toetsmodules zelf.