Beeldende Begrippen, Stijlen en Stromingen (dvd-rom)

ISBN:
978.94.6062.026.3
Vak: 
Kunst beeldend/TeHaTex
Beeldende Begrippen
Kunst op Niveau
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€23,50

De titel, en dus ook de inhoud van de nieuwe dvd-rom, is uitgebreid met stijlen en stromingen. Het kunstgeschiedenisdeel is zeer uitgebreid en vormt ook een goede basis voor studenten die kunstgeschiedenis studeren op hbo- of wo-niveau (zie voorbeelden in het pdf onderaan dit scherm).

De nieuwe dvd-rom is daarom een uitstekende aanvulling op zowel Kunst op Niveau als Beeldende Begrippen. Docenten en leerlingen die een kunstvak 'oude stijl' doen op havo- en vwo-niveau zullen de nieuwe dvd-rom ervaren als een prima leermiddel. De behandeling en presentatie van de beeldaspecten is nagenoeg gelijk aan de vorige versie, ietsje ingedikt zelfs, maar met frissere animaties en meer afbeeldingen.

Materialen en technieken worden in een kort overzicht gepresenteerd.

NB. De dvd-rom draait uitsluitend op Windows-pc's! De dvd-rom draait niet op Apple, maar het is mogelijk Bootcamp te draaien op een Apple. Daarmee valt een Windowsversie (XP of Vista etc.) te installeren die vervolgens alle Windowssoftware draait. Ook de dvd’s. Via SLIM kan dat ook nog betaalbaar. Er zijn ook versies - Vmware en Parallel - die zonder te herstarten Windowssoftware draaien op een moderne Apple. Zie ook: Meer informatie over problemen met dvd-roms.

 

Bestel met korting

Beide artikelen worden worden tezamen geleverd met een aantrekkelijke korting van bijna 30%.