Beeldende Begrippen, Stijlen en Stromingen (dvd-rom)

ISBN:
978.94.6062.026.3
Vak: 
Kunst beeldend/TeHaTex
Beeldende Begrippen
Kunst op Niveau
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€23,50

Op deze dvd-rom is niet alleen aandacht voor de begrippen van de beeldbeschouwing, er is eveneens veel ruimte voor kunstgeschiedenis. Het kunstgeschiedenisdeel is zeer uitgebreid en vormt ook een goede basis voor studenten die kunstgeschiedenis studeren op hbo- of wo-niveau (zie voorbeelden in het pdf onderaan dit scherm).

De dvd-rom is een uitstekende aanvulling op Kunst op Niveau, Kunstboek en Beeldende Begrippen. Docenten en leerlingen die een kunstvak 'oude stijl' doen op havo- en vwo-niveau zullen de dvd-rom ervaren als een goed leermiddel. De beeldaspecten komen uitvoerig aan bod, ondersteund door frisse animaties en afbeeldingen.

Materialen en technieken worden in een kort overzicht gepresenteerd.

N.B. De dvd-rom draait uitsluitend op Windows-pc's! De dvd-rom draait niet op Apple, maar het is mogelijk Bootcamp te draaien op een Apple. Daarmee valt een Windowsversie (XP of Vista etc.) te installeren die vervolgens alle Windowssoftware draait. Ook de dvd’s. Via SLIM kan dat ook nog betaalbaar. Er zijn ook versies - Vmware en Parallel - die zonder te herstarten Windowssoftware draaien op een moderne Apple. Zie ook: Meer informatie over problemen met dvd-roms.

Bestel met korting

Beide artikelen worden tezamen geleverd met een aantrekkelijke korting van bijna 30%.