Kunstboek, online

ISBN:
978.94.6062.129.1
Auteur: 
Bert Boermans
Eva van Weenen
Vak: 
Kunst beeldend/TeHaTex
Kunstboek
Niveau: 
Bovenbouw havo/vwo
€12,50

Bij Kunstboek zijn ook online-vragenblokken beschikbaar met bijbehorende handleiding met antwoordmodellen. Bij alle zeven blokken zijn verschillende soorten vragen ontwikkeld; verwerking van de lesstof, maar ook toepassings- en inzichtsvragen. Met deze grote hoeveelheid vragen kunnen de leerlingen uitstekend oefenen voor het eindexamen. Vragen voor vwo-leerlingen worden net als in het boek in een apart kader aangegeven. Onderaan deze pagina vindt u twee voorbeeldpagina's uit de online-uitgave.

Werkt u liever van papier? Kijk dan eens naar het papieren werkboek bij Kunstboek.

De vragenblokken verschijnen in een online-uitgave. Dat bekent dat u, met een licentie, de uitgave platformonafhankelijk kunt raadplegen in iedere webbrowser; dus op alle computers (zowel Apple als Windows), tablets en smartphones. 

Licenties kunnen alleen rechtstreeks via onze uitgeverij besteld worden, en niet via de schoolboekhandel. Bij het aanschaffen van meerdere van dezelfde licenties hanteren we aantrekkelijke kortingen.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft. Docenten en leerlingen sluiten een licentie af op naam gedurende 1 schooljaar, van 1 augustus t/m 31 juli. Desgewenst kan de licentie voor dezelfde en/of nieuwe uitgaven verlengd worden.

Hulp nodig bij het gebruik van de online-uitgaven? Docenteninstructies vindt u hier, en instructies voor de leerlingen hier.