Online-uitgave op je iPad? Wacht met updates!

Net nu we veel tijd besteed hebben om onze online-uitgaven weer compatibel te maken met iOS11, heeft Apple deze week wéér een aantal updates uitgebracht. U raadt het al: die updates zorgen ervoor dat onze online-uitgaven minder goed functioneren. Video- en geluidsfragmenten zijn niet meer af te spelen via Safari of Google Chrome op iPads en iPhones met deze laatste updates. 

Terwijl wij contact opnemen met Apple en naar een oplossing zoeken, adviseren wij u de updates die Apple voor iOS11 aanbiedt voorlopig niet te installeren. Op die manier kunt u onze uitgaven nog steeds blijven gebruiken. Een tussenoplossing is om Puffin Web Browser te downloaden via de App Store. Deze webbrowser ondersteunt HTML5 wel, en werkt bovendien erg snel. Als u via die app naar lambo.nl gaat en inlogt, kunt u ook na het doen van de iOS-updates de online-uitgaven blijven gebruiken. 

Via nieuwsberichten houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Als u vragen heeft, kunt u uiteraard ook altijd zelf contact met ons opnemen

N.B. Dit geldt alléén voor iPads en iPhones met de laatste updates van iOS11. Op andere tablets, Apple- en Windowscomputers functioneren de online-uitgaven gelukkig nog steeds naar behoren.