Tijdsbeeld

Tijdsbeeld is een unieke methode voor beeldend vormgeven omdat ze aansluit bij verschillende onderwerpen uit wereldoriëntatie voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs. De leerstof van wereldoriëntatie kan door de kinderen op een creatieve manier verwerkt worden in hun beeldend werk. Tijdsbeeld versterkt daarmee de samenhang in uw lessen.

De kern van de methode wordt gevormd door de uitwerking van de opdrachten op de les- en de beeldkaarten. De leskaarten zijn zo samengesteld dat de leerkracht snel een overzicht heeft van het doel en de inhoud van de les. Op de leskaart vindt u verder de introductie en een overzicht van de materialen die u nodig heeft. De opdrachten kunnen in één of meer lessen uitgevoerd worden.

Aantal artikelen per pagina:
ISBN:
geen_

Samenstelling beoordelingsset
In totaal bestaat Tijdsbeeld uit vijf ringbanden en dat is een te omvangrijk pakket om ter inzage op te sturen. Vandaar dat er een beoordelingsset is samengesteld, daarmee krijgt u toch een goed beeld van de opzet en opbouw van de...

ISBN:
geen|

Alle beeldkaarten uit Map 1, 2 en 3 van Tijdsbeeld en de daarbij horende lesopdrachten en informatie zijn met Tijdsbeeld Digitaal...

€170,00
ISBN:
978.90.77318.69.0

De handleiding bij Tijdsbeeld is als volgt samengesteld:

  1. inleiding;
  2. beeldend vormgeven in samenhang;
  3. de opdrachten in Tijdsbeeld;
  4. uitgangspunten voor beeldend vormgeven;
  5. samenstelling Tijdsbeeld;
  6. overzicht van
  7. ...
ISBN:
978.90.77318.40.9.

Tijdsbeeld is een unieke methode voor beeldend vormgeven, omdat ze aansluit bij verschillende onderwerpen uit wereldoriëntatie voor basisonderwijs (en voortgezet onderwijs).

Tijdsbeeld voor de bovenbouw beslaat drie themamappen, waarvan de opdrachten en thema's in alle...

€177,00
ISBN:
978.90.77318.75.1

Tijdsbeeld is een laagdrempelige en toegankelijke methode voor beeldend vormgeven in het basisonderwijs (bovenbouw) en voortgezet onderwijs (onderbouw). Die toegankelijkheid is gerealiseerd door de heldere structuur van de methode en de herkenbaarheid door functioneel gebruik van...

€177,00
ISBN:
978.94.6062.006.5

Tijdsbeeld is laagdrempelig en toegankelijk voor de leerkracht voor het basisonderwijs (bovenbouw) en het voortgezet onderwijs (onderbouw). Die toegankelijkheid is gerealiseerd door de heldere structuur van de methode en de herkenbaarheid door functioneel gebruik van kleuren.

In...

€177,00
ISBN:
978.90.77318.99.7

Voor uw gemak en dat van de leerlingen is de map met techniek- en kopieerkaarten bij Tijdsbeeld samengesteld. Daarin vindt u:

  • 53 techniekkaarten;
  • 16 kopieerkaarten.

De techniekkaarten geven een stap-...