Compleet voor de klas met Kunstboek

Velen van jullie gebruiken al het populaire tekstboek van Kunstboek. Goed nieuws voor computerliefhebbers, want dat verschijnt deze zomer ook in een onlineversie!

Daarmee is het aanbod voor Kunstboek helemaal compleet.
Niet alleen voor de leerlingen, met een (online) tekstboek en werkboek, maar ook voor jou als docent, met een handleiding, powerpoints bij de hoofdstukken en uitgebreide toetsen.
Zodat jij als docent aan voorbereiding niets meer hoeft te doen - en vooral lekker kunt lesgeven.

Afbeelding
KB digitaal.png

Let's get digital!
Werk je op school digitaal? Dan biedt de combinatie van Kunstboek - Online met Kunstboek - Online-vragenblokken de uitkomst. Middels een eenvoudige koppeling met jullie ELO, loggen leerlingen het hele schooljaar lang zelfstandig in op hun account op onze website. Zo kunnen ze altijd bij het lesmateriaal, ongeacht de tijd, locatie en het device.

Kies je voor het combipakket van beide online-uitgaven? Dan betaal je slechts € 25,- i.p.v. € 27,50! Bestellen kan eenvoudig via onze website.

Let wel op: Kunstboek - Online is pas vanaf augustus 2022 beschikbaar.

Afbeelding
KB + BB.png

Papier, hier
Het papieren tekstboek is waar de methode mee begon. Het toegankelijke taalgebruik, de heldere opbouw en de vele voorbeelden spreken docent en leerling nog altijd aan. Al snel volgde een werkboek, zodat leerlingen goed kunnen oefenen met vragen op eindexamenniveau. Een gouden combi voor liefhebbers van het papieren boek!

Wil je voor de allerbeste voorbereiding voor het eindexamen tehatex gaan? Dan is Beeldende Begrippen absoluut onmisbaar! Hierin komen alle belangrijke begrippen uit de beeldende kunst helder en beknopt aan bod. En samen met Kunstboek nu met korting te bestellen -
alleen via deze link.

Afbeelding
KB docent.png

Een gebaar naar de leraar
Met het uitgebreide docentenmateriaal bij Kunstboek sta je altijd goed voorbereid voor de klas. En nu kun je het hele docentenpakket met korting bestellen! Dit bestaat uit:

Voor dit complete pakket betaal je nu slechts € 260,- in plaats van € 293,-. Bestellen kan via deze link!