Nieuws

Demo's van online-uitgaven

Momenteel heeft Uitgeverij LAMBO twee titels online beschikbaar: ART-History, Cultuur van de Kerk en ART-History, Massacultuur. Hiervoor kunt u een licentie à €10,90 afsluiten op ons online platform lambo.liberapp.nl. Wilt u weten hoe deze online-uitgaven eruit zien? Bekijk dan de demo van zowel Cultuur van de Kerk als Massacultuur

LAMBO op social media

Zoals u waarschijnlijk al heeft opgemerkt zit Uitgeverij LAMBO sinds oktober op Facebook en LinkedIn. Daar komt nu nog een social medium bij: sinds kort kunt u ons ook op Pinterest volgen! Hier vindt u prikborden voor verschillende van onze uitgaven; tot nu toe met name de ART-History-boeken. De pins zijn aanvullingen op de uitgaven; je vindt er bij ieder hoofdstuk verschillende beeld- en geluidsfragmenten. 

 

Rijksmuseum leidt rond met LAMBO

Sinds kort geeft het Rijksmuseum Amsterdam rondleidingen aan de hand van twee ART-History uitgaven, namelijk Cultuur van de Kerk en De Gouden Eeuw. Deze rondleidingen zijn met name bedoeld voor havo- en vwo-klassen, om hen voor te bereiden op de examens. Dankzij de LAMBO-methodes weet het museum zeker dat de lesstof correct aan bod komt, en is ook de rondleider op de hoogte van wat de leerlingen moeten weten. 

Nieuwsbrief 2014

Nieuwsbrief april mei 2014

Nieuwsbrief najaar 2013

Nieuwsbrief voorjaar 2013

Nieuwsbericht Februari 2013