LAMBO-Online helemaal vernieuwd

Afbeelding
ART-History 2 Hofcultuur - docenten

Sinds begin augustus heeft LAMBO de online-uitgaven in een flitsend nieuw jasje gegoten. Daarmee hebben we afscheid genomen van de oude, statische websites, en zijn we naar een nieuw, live-onlinesysteem gegaan. De eerdere uitgaven hebben we geüpdatet, zoals Basis Beeldende Begrippen - Online, dat nu weer helemaal bij het papieren boek aansluit. Bovendien vind je in alle online-uitgaven nog veel meer beeld- en geluidsfragmenten dan voorheen - én van een diversere groep kunstenaars, zoals vrouwen, mensen met een migratieachtergrond en niet-westerse kunstenaars. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de cover van de nieuwe Hofcultuur - Online!

Bonus: al onze bestaande gebruikers krijgen t/m 30 september een gratis licentie voor Basis Beeldende Begrippen - Online om kennis te maken met de nieuwe layout! Je vindt de licentie als je ingelogd bent rechtstreeks in je dashboard.

Naast de bestaande online-uitgaven zijn er ook nieuwkomers. Zo is stArt II - Online voor ckv gedigitaliseerd, net als de bestseller Kunstboek - Online.

Benieuwd hoe de nieuwe online-uitgaven eruitzien? Bekijk de online tutorial hiernaast!