Inzage-exemplaren en kortingen

Afbeelding
Inzage-exemplaren

Beoordelingsexemplaren
Hoewel je van de meeste uitgaven een aantal voorbeeldpagina's vindt in de webshop, kan het moeilijk blijven een goed beeld te vormen van een methode. Daarom sturen we je desgewenst graag inzage-exemplaren van onze uitgaven toe. Beoordelingsexemplaren zijn bedoeld om in alle rust een indruk te krijgen van de leermiddelen. Ze worden bij voorkeur op het schooladres (in Nederland) geleverd.

Bij de gevraagde beoordelingsexemplaren zit een factuur. Je kunt het materiaal gedurende een maand inzien en met je collega's overleggen over eventuele invoering. Indien gewenst, wordt de beoordelingstermijn met een maand verlengd. Als je de beoordelingsexemplaren houdt, beschouwen we dat als een bestelling en vragen we aan je school het factuurbedrag te voldoen. De boeken die je niet wilt houden, kun je in goede staat, stevig verpakt en voldoende gefrankeerd retourneren aan:

Uitgeverij LAMBO
Van Salmstraat 54
5281 RS Boxtel

Alleen zo zijn wij in staat de verkoopprijs van onze uitgaven op een zo laag mogelijk niveau te houden; een toch niet onbelangrijke overweging bij de huidige dure leerlingenpakketten!

Er gelden twee uitzonderingen bij het aanvragen van beoordelingsexemplaren:

  1. Digitale handleidingen, powerpoints en toetsen kunnen niet ter inzage worden verstrekt. Het gaat hier om digitaal materiaal dat per usb of WeTransfer naar je verstuurd wordt, wat betekent: als je het eenmaal hebt ontvangen, heb je het dus ook voor altijd in je bezit.
  2. Vanwege de hoge verzendkosten kunnen we aanvragen voor beoordelingsexemplaren vanuit het buitenland tot onze spijt niet honoreren.

Proeflicenties voor online-uitgaven
Wil je een van onze digitale uitgaven inzien? Dan kun je een proeflicentie aanvragen. Je krijgt dan (gratis) 14 dagen de tijd om de licentie te bekijken en gebruiken. Een proeflicentie aanvragen doe je hier. Na de aanvraag staat de licentie direct klaar in je dashboard. Deze verdwijnt ook weer vanzelf.
NB Je kunt alleen een proeflicentie aanvragen als je bent ingelogd op onze website. Nog geen account? Dat maak je gemakkelijk aan op onze inlogpagina.

Docentenexemplaren
Scholen en docenten die onze uitgaven en methoden klassikaal gebruiken, zijn we graag ter wille. De docenten van scholen die onze methode(n) hebben ingevoerd, stellen we een leer- en werkboek van het leerlingenmateriaal gratis ter beschikking op elke 25 exemplaren van het leerlingenmateriaal dat de school rechtstreeks bij ons heeft aangeschaft en wel alleen in het jaar waarin de methode is ingevoerd.

Korting voor scholen
Onderwijsinstellingen kunnen rechtstreeks bij ons terecht voor de aanschaf van boeken. Als het om grotere aantallen gaat, leveren we die met korting. Daarbij hanteren we de volgende kortingspercentages:

  • 10 t/m 24 boeken: 5% korting;
  • 25 t/m 99 boeken: 10% korting;
  • 100 of meer boeken: 15% korting.