Was u al dolenthousiast over onze nieuwe ckv-methode stArt? Dan kunt u binnenkort helemáál een gat in de lucht springen!

In onze nieuwsbrief van april lees je over nieuwe methodes als 'stArt', 'GS Compact' en 'Kunstboek' - en kun je meedoen aan een ware winactie!

Onze online-uitgaven van ART-History worden door Kennisnet i.s.m. het SLO Nationaal expertisecentrum voor leerplanontwikkeling in het zonnetje gezet!

Basis Beeldende Begrippen is er nu ook in een online-uitgave!

Lees hier onze nieuwsbrief van de maand febrauri. Wilt u onze zesjaarlijkse nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in.

Voor het digitaliseren van onze uitgaven zoeken wij twee enthousiaste stagiair(e)s die stage komen lopen van januari/februari t/m juni 2017. Het gaat om een meeloop- en meewerkstage van tenminste 4 dagen per week op onze redactie.

Lees hier onze nieuwsbrief van de maand november. Wilt u onze maandelijkse nieuwsbrief in uw mailbox ontvangen? Schrijf u dan in.

Uitgeverij LAMBO heeft haar deuren gesloten in Arnhem, om ze te openen in Amsterdam.

Voor ons nieuwe kantoor in de Hoofddorppleinbuurt in Amsterdam zijn we per direct op zoek naar een administratief/secretarieel medewerker (m/v) met boekhoudkundige ervaring.

Onze nieuwsbrief van de maand september leest u hier online.

Pagina's