Na het succes van GS Compact voor havo en vwo gaat 

De succesvolle ckv-methode stArt, die eerder al beschikbaar

Met de zomer in het vooruitzicht is er eindelijk tijd om bij te komen van dit vreemde en hectische schooljaar. Gelukkig hoef je je hierbij niet te vervelen: Uitgeverij LAMBO komt met een aantal mooie nieuwe uitgaven om de tijd door te komen.

Een feestelijke laatste dag van de maand: het LAMBO-fonds is weer een uitgave rijker. stArt, deel I

Voor alle organisaties die bij het onderwijs betrokken zijn, is het nu een hectische periode. Gezamenlijk proberen we onze draai te vinden om vanuit huis te werken, te studeren en les te geven - en dat gaat steeds beter.

Goed nieuws in deze hectische tijden: onze nieuwe boeken rollen gewoon zoals gepland van de drukpersen!

Omdat veel leerlingen thuis zitten in verband met de coronamaatregelen en dus minder goed bij hun lesmateriaal kunnen, wil Uitgeverij LAMBO graag e

Ga je volgend jaar met de GS Compact-methode werke

Voor de nieuwe historische contexten bij het CE geschiedenis vanaf 2021 (havo) en 2022 (vwo) heeft LAMBO toetsvragen ontwikkeld, zowel voor de

In de laatste jaren zijn we anders gaan kijken naar ons koloniaal verleden en wat dit heeft betekend voor de huidige samenleving. Er worden discussies gevoerd over roofkunst, zwarte piet en straatnamen. Daarnaast krijgt de geschiedenis van vrouwen en minderheden, waar eerder weinig aandacht voor was, een steeds prominentere rol in musea, boeken en onze collectieve herinnering.

Pagina's