Handleidingen en antwoordmodellen

Afbeelding
Gebruiksvoorwaarden handleidingen

Goede vragen en bijbehorende antwoordmodellen die aansluiten bij de lesstof zijn onmisbaar bij een goede methode. Het ontwikkelen daarvan is ingewikkeld en vraagt heel veel tijd. We willen graag voorkomen dat vragen en antwoordmodellen op internet belanden of anderszins vrij toegankelijk worden. Om haar rechten en die van andere gebruikers (docenten en scholen) te beschermen heeft Uitgeverij LAMBO onderstaande gebruikersvoorwaarden opgesteld.

Persoonlijk gebruik
Handleidingen en antwoordmodellen zijn alleen voor persoonlijk gebruik van de docent en worden alleen op naam van de betreffende docent geleverd.

Intellectueel eigendom en auteursrecht
Handleidingen zijn ons intellectueel eigendom. In verband met zelfwerkzaamheid kan het voor docenten handig zijn om (onderdelen van) een docentenhandleiding of antwoordmodellen van (een van) onze uitgaven of methoden op de website/ELO van de instelling of anderszins te publiceren, maar docentenhandleidingen en antwoordmodellen beschouwen we als ons intellectuele eigendom en publicatie door scholen, instellingen of docenten via haar/hun website of anderszins als inbreuk op onze auteursrechten.

Levering van antwoordmodellen en docentenhandleidingen

  • Docentenhandleidingen worden uitsluitend geleverd aan docenten.
  • Docentenhandleidingen zijn digitale bestanden (in Word, pdf, powerpoints, etc.) en worden als online licentie verstrekt. Docenten kunnen het materiaal zo downloaden vanuit hun account.
  • Digitale docentenhandleidingen kunnen niet worden geretourneerd.
  • Docenten kunnen alleen docentenhandleidingen bestellen op het schooladres. Uitzondering hierop is levering in vakanties, hierbij wordt gecontroleerd of de besteller ook bij LAMBO bekend is als docent.
  • Docentenhandleidingen worden niet geleverd aan boekhandels of het Centraal Boekhuis.


© Uitgeverij LAMBO b.v., 2021