Leerlingeninstructies online-uitgaven

Afbeelding
Leerlingeninstructies online-uitgaven

Eerste keer inloggen in je account
Je docent heeft een account voor je aangemaakt op www.lambo.nl waarmee je toegang hebt tot de online-uitgaven, gedurende één schooljaar. Je hebt hebt een mail ontvangen met een link waarbij je je wachtwoord kunt instellen. Vul meteen een nieuw wachtwoord in als je op de link klikt, anders blokkeert je account. Heb je geen mail gekregen? Check dan even je spambox.

Ik heb geen mail gekregen
Je kunt zelf je account in door een nieuw wachtwoord aan te vragen via de ‘wachtwoord vergeten’-knop: http://www.lambo.nl/user/password. Er wordt opnieuw een mail verstuurd met inloginstructies. Vul ook hier meteen een nieuw wachtwoord in om te voorkomen dat je account alsnog wordt geblokkeerd.

De link in de mail is verlopen
Heb je niet op tijd kunnen reageren op de mail om je account te activeren, dan verloopt de link. Ook hiervoor kun je opnieuw een wachtwoord aanvragen met de 'wachtwoord vergeten'-knop: http://www.lambo.nl/user/password. Als je op de link klikt, is het belangrijk dat je meteen een nieuw wachtwoord invult, anders wordt je account alsnog geblokkeerd.

E-mail wachtwoord.jpg

De online-uitgaven openen
Wanneer je je wachtwoord hebt ingesteld kom je terecht in je account. Om de uitgaven te bekijken ga je naar 'Dashboard'. Daar zie je welke online-uitgaven je docent aan jouw account heeft gekoppeld, en die kun je openen door op de groene knop 'Open deze uitgave' te klikken. De uitgave opent vervolgens in een nieuw tabblad.

Dashboard lln.jpg