Digitale oefenexamens voor geschiedenis

Afbeelding
Oefenexamen geschiedenis - HAVO

Ben je op zoek naar de ideale aanvulling op je examenvoorbereiding voor het vak geschiedenis? Dan is het digitale oefenexamen een uitstekende uitgave voor jou!

Direct na de bestelling staat het oefenexamen klaar in je account en kun je aan de slag. Er is zowel een havo- als een vwo-editie. Het oefenexamen is precies zo opgezet als het eindexamen en volgens de nieuwste inzichten, dus de perfecte voorbereiding. Je vindt in de uitgave niet alleen een volledig examen, maar ook uitgebreide antwoorden. Als je klaar bent, kun je dus meteen zien wat je al goed beheerst en waarmee je nog meer kunt oefenen. De analysetabel helpt je daarbij: hierin zie je per vraag welk type vraag dit is. Zie je een patroon in de vragen waar je nog wat punten misloopt?

Afbeelding
Oefenexamen geschiedenis - VWO

Bij elk antwoord staat ook aangegeven op welk(e) kenmerkend(e) aspect(en) of welke historische context(en) een vraag betrekking heeft. Zo kun je meteen extra informatie opzoeken als je dat nodig heeft. De algemene examentips aan het begin van de uitgave zorgen dat je helemaal goed voorbereid aan het examen kunt beginnen. Het examen is ontwikkeld door LAMBO's expert in toetsing en beoordeling.

In de uitgave wordt gelinkt naar pagina's uit de GS Compact-uitgaven, zo ben je snel bij meer achtergrondinformatie. Uiteraard kun je het oefenexamen ook gebruiken als je deze methodes (nog) niet kent. De vragen, antwoorden, analyse en tips zijn natuurlijk gewoon beschikbaar. Alleen de links naar de extra achtergrond werken in dat geval niet.

Let op: licenties zijn persoonsgebonden; er dient dus voor iedere gebruiker een aparte licentie te worden aangeschaft.

Ben je enthousiast geworden? Voor maar €5,- kun je aan de slag! Maak een bestelling aan in de webwinkel en je kunt direct beginnen.