Kunst-Actief nu ook voor het vmbo-BK

Afbeelding
Kunst-Actief BK 1 (2021)

Na de succesvolle herziening van de Kunst-Actief-reeks voor het vmbo-GT zijn nu ook de BK-leerlingen aan de beurt. Kunst-Actief 1 BK is volledig herschreven en verschijnt later deze maand. Aan de hand van 2D- en 3D-opdrachten maken leerlingen kennis met kunstwerken en oefenen ze met verschillende materialen en technieken. Rechtstreeks in een leer- en werkboek in één, dus geen gedoe met losse schriften. Voor docenten verschijnt er digitale handleiding met tips, antwoorden op de vragen, en beoordelingsmodellen.

Krijg alvast een inkijkje via het digitale proefkatern! Liever het boek in de hand kunnen houden om door te bladeren? Bestel dan een inkijkexemplaar en krijg het boek thuis of op school opgestuurd.

.

Afbeelding
KA2BK-concept.jpg

Ook het tweede deel in deze reeks blijft niet achter en zal in het voorjaar (op tijd voor schooljaar 2022-2023) verschijnen. Dat deel gaat verder met de lijn die in deel 1 begint, met het laagdrempelig aanbieden van een divers palet aan kunstwerken en veel praktijkopdrachten. In dat deel zal de nadruk liggen op procesmatig werken en zelf keuzes maken uit een aantal materialen of technieken.