Nu ook online: GS Compact vmbo!

Afbeelding
GS Compact vmbo Online Cover

Na de komst van het leerboek afgelopen schooljaar, kon een onlinelicentie van GS Compact vmbo niet achterblijven! Mét extra beeldmateriaal en extra overzichten voor de jaartallen en kernbegrippen. Nu onze methode zowel op papier als online beschikbaar is voor vmbo, havo en vwo, is de GS Compact serie compleet. Met de bijbehorende handleiding, toetsen en onze gloednieuwe tijdlijnposter gaan jullie zeker goed voorbereid het nieuwe schooljaar in!

Kenmerkend aan GS Compact is de heldere structuur en de korte, overzichtelijke teksten. Deze vmbo-editie is voor alle vmbo-leerlingen die eindexamen doen in het vak geschiedenis en staatsinrichting. In de tekst wordt duidelijk onderscheid gemaakt tussen de verschillende niveaus. Na ieder tekstblok vind je meteen verwerkingsvragen, om te checken of leerlingen de tekst goed begrepen hebben. Ook worden belangrijke kernbegrippen uit de tekst uitgelegd. Aan het einde van het hoofdstuk oefenen leerlingen met vragen op eindexamenniveau, dus toepassingsvragen, bronnenvragen en chronologievragen.

Ben je al benieuwd? Vraag dan hier een gratis proeflicentie aan! Je hebt twee weken de tijd om een kijkje te nemen, daarna verdwijnt de licentie uit je dashboard zonder verdere verplichting. Heb je nog geen account op onze website? Dan kun je die bij de aanvraag vrijblijvend aanmaken.

Je kunt GS Compact vmbo - online natuurlijk ook meteen bestellen! Op de productpagina vind je alle informatie. Na het bestellen staat de licentie in je account, je kunt er dus meteen mee aan de slag.

Vragen, opmerkingen, ervaringen: we horen het graag!