stArt nu ook beschikbaar voor het vmbo

De succesvolle ckv-methode stArt, die eerder al beschikbaar was voor havo en vwo, is uitgebreid met een editie voor het vmbo

De nieuwe uitgave maakt gebruik van de bekende sterke kanten van de stArt-reeks, en meer. Nog steeds staat de belevingswereld van de leerlingen voorop en de kunstwerken in deze uitgave laten een divers en inclusief beeld van de kunstwereld zien.  Ook is er veel ruimte voor de leerlingen om zelf praktisch aan de slag te gaan en daarnaast een onderbouwde mening te formuleren over kunst om hen heen. Zoals in de andere edities staat in elke module een kunstwerk centraal; deze kunstwerken zijn gemakkelijk toegankelijk door de inzet van QR-codes. Uniek aan deze vmbo-editie is daarnaast een specifieke focus op de arbeidsmarkt. 

Zoals je van de methode gewend bent is er ook een docentenhandleiding met tips, manieren om te beoordelen en extra materiaal. 

Heb je via onze nieuwsbrieven al een inzage-exemplaar besteld? Dat komt dan automatisch jouw kant op. Heb je dat nog niet gedaan, maar ben je wel nieuwsgierig? Bestel dan alsnog gauw een exemplaar via de webshop of door een mailtje te sturen.