Zin in de zomer

Dit is een samenvatting van onze online nieuwsbrief. Die kun je hier mooi bekijken met leuke animaties, of schrijf je in als je niets wilt missen!

Afbeelding
Seurat

Het schooljaar is (bijna) voorbij en het is tijd voor de zomervakantie. Daar kijken jullie vast al naar uit - maar LAMBO zeker ook! Wij hebben namelijk mooie nieuwe plannen bedacht, waarvoor we graag jullie input willen vragen. Zo weten we zeker dat jullie ook geholpen zijn met onze nieuwe uitgaven!

Voel jij bijvoorbeeld wel wat voor een Klein Kunstboek? Of wat dacht je van een lessenserie rondom een bepaald thema, zoals eigendom en kunst? Geef het in deze vragenlijst door - en wie weet worden jouw wensen vervuld!

Afbeelding
Kunst-Actief 3 GT - Leerboek (2023)

Uiteraard hebben we nog meer zonnig nieuws, want deze zomervakantie verschijnt ook de herziening van Kunst-Actief 3 GT. Het nieuwe leerboek komt volgende week al van de drukker, en het werkboek en de digitale handleiding volgen zeer spoedig daarna.

Met een iets andere opzet sluit ook 3 GT weer helemaal aan bij de rest van de reeks. De hoofdstukken Dromen, Crisis, Feest, Liefde en Selfie zijn thematisch van opzet. De begrippenlijsten zijn aangepast naar de huidige examenbegrippen en er is net iets meer ruimte voor de subthema’s genomen. Bovendien is er een meer inclusieve en diverse selectie van kunstwerken gemaakt.
Nieuwsgierig? In de webshop vind je een preview van het hoofdstuk Crisis. Of ga voor the real deal en bestel een inzage-exemplaar!

Voor ná (of tijdens) de zomer: bestel je licenties voor online-uitgaven

Ons aanbod aan online-uitgaven is groter dan ooit!
En hoeveel je er ook nodig hebt: bestel de licenties voor jezelf, je collega's en leerlingen eenvoudig via ons bestelformulier.

Even vergeten hoe je de licenties ook al weer aan je leerlingen kunt geven? Lees de docenteninstructies.
Of toch een koppeling maken met jullie ELO? Ook daarover hebben we de benodigde info overzichtelijk voor je op een rijtje gezet.